شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 17
اخبار برگزیده
حدود ۵ درصد بزرگسالان و ۸ درصد کودکان با مشکل حساسیت مواجه هستند و این آمار همچنان رو به افزایش است.
گروه چندرسانه ای تیتریک، حدود ۵ درصد بزرگسالان و ۸ درصد کودکان با مشکل حساسیت مواجه هستند و این آمار همچنان رو به افزایش است. هرچند هر غذایی میتواند حساسیت زا باشد اما بیشترین حساسیت غذایی تنها با ۸ نوع غذا ایجاد میشود. در این مقاله با انواع غذاهای حساسیت زا و علائم ناشی از مصرف آنها بیشتر آشنا می شویم.

تسنیم
انتهای پیام/
مطالب مرتبط
ارسال نظر